Skip to main content Skip to search

Cum cumpar ?

Pot sa vad mobila inainte de a comanda?

La punctul nostru de lucru puteti vedea piese de mobilier realizate de noi, pentru a va convinge de calitatea lucrarilor.

Oferiti garantie la piesele de mobilier?

Da, garantia oferita este de 24 de luni de la data montarii mobilierului.

Cum comand?

Daca ati ales un model prezentat pe site ne puteti contacta telefonic, prin intermediul mail-ului sau folosind formularul din pagina de contact pentru a lansa comanda. Informatiile minime necesare lansarii comenzii sunt: piesa de mobilier aleasa, adresa dumneavoastra si un numar de telefon la care puteti fi contactat(a).

Daca aveti o schita a mobilei adaptata nevoilor locuintei dumneavoastra trimiteti un mail cu urmatoarele informatii: lungime, latime si adancime, precum si adresa dumneavoastra si un numar de telefon la care puteti fi contactat(a). Puteti de asemea incarca schita in format digital folosind formularul din pagina de contact. In cel mai scurt timp veti primi o oferta de pret. Urmatorul pas este programarea unei intrevederi cu unul din specialistii nostri pentru a stabili masuratorile finale si a incheia contractul.

In cazul in care dimensiunile necesare pentru mobilier le veti stabili dumneavoastra, noi nu vom fi raspunzatori daca produsul realizat nu se va potrivi in spatiul dorit a fi mobilat.

Dupa incheierea contractului si achitarea avansului, realizarea mobilierului va dura intre 3 si 10 zile lucratoare.

Transportul pieselor de mobilier si montajul acestora sunt gratuite numai pentru Suceava; in afara Sucevei se percepe un tarif care poate fi negociat in functie de valoarea mobilierului si localitate. De asemenea, asiguram montaj in afara Sucevei contra cost.